torstai 1. marraskuuta 2012

Pukeutumiskysymyksiä ja Ihmistovereita

Titin Pikkukoirakoulu Osa 122.

Marraskuu on täällä, kuten olette terävinä oppilaina saattaneetkin jo havainnoida.
Ilmasto täällä jäisessä Suomessa viilenee entisestään, joten nyt on hyvä aika kiinnittää huomiota pukeutumiseen-Noviisin pukeutumiseen.
Me Pikkukoirat olemme hyvin tarkkoja seurastamme ja sosiaalisesta statuksestamme, etiikka, eliitti ja euforia-tärkeä kolmen kärki. Siksipä myös Noviisi on opastettava pukeutumaan asiallisesti liikkuessaan Pikkukoiran alaisuudessa. Goretexien ja softshellien aika oli ja meni, tärkeintä on tunnustaa väriä-tai tässä tapauksessa alamaisuutta. Näin.

Mikäli Noviisinne ei ymmärrä selkeitä vihjeitä, voi vastuuta jakaa Noviisin Viisaan Ihmistoverin kanssa, sen joka on edellisessä elämässään mahdollisesti jo suorittanut Pikkukoirakoulun Yliopistoasteen. JO-KAI-SEL-LA Noviisilla on ehdottoman tärkeää olla tälläinen Ihmistoveri elämässään, sillä se helpottaa aika ajoin Pikkukoiran raskasta taakkaa huomattavasti.
Meillä tilanne meni siihen, ettei Noviisini kerta kaikkiaan vain ymmärtänyt pukeutusmisasiaa, joten käännyin Ihmistoverin puoleen. Kiitokseni tästä rautalankamallin delegoinnista kuuluu siis hänelle.

Ohessa vielä kuva minusta ja Noviisini Ihmistoverista. Hän on osallistuessamme yhdessä tapahtumiin Ylin Pikkukoirankantaja. Aikamoinen arvotitteli, sanoisin.

Teidän, Titi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti