torstai 8. marraskuuta 2012

Ikuistamista

kuva: J.Lindfors


Titin Pikkukoirakoulu Osa 125.

Pikkukoiramaisuudessa kaikki lähtee Arvokkuudesta. Mitä vain voi tehdä- tai jättää tekemättä- kunhan sen tekee arvokkaasti. Kuten nyt vaikkapa uloslähdöstä kieltäytyminen kurakelillä, jos Noviisi loppujen lopuksi jääräpäisenä oppilaana kantaa Teidän Pikkukoiramaisuutenne ulos, säilytä Arvokkuutesi. Pönötä!
Arvokkuus on valitettavasti varsin katoava lahja-minkä olen surullisena huomioinut seuratessani esimerkiksi Typerintä Isokoiraa, jälkeenjäänyttä Hulttiopentu Miidaa. Ei toivoakaan. Siksipä-kuten jo 1800-luvun kuninkaallisetkin tiesivät, on tärkeää ikuistaa ote Arvokkuudesta myös tuleville Pikkukoira-jälkipolville. Näin!

jk. Ikuistamisessa tulee huomioida tausta ja ikuistamistilannekin voi toimia Noviisin opettamistilanteena. Pikkukoiraa ikuistetaan silloin kun Pikkukoira on sellaisella tuulella, ja Noviisin säälittävästi tarjoamilla leikkeleillähän ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Vaikka se taitaa itse niin luulla. Kuvaajallekin on hyvä tehdä selväksi kenen ehdoilla kuvaaminen etenee, joten kun haluat levätä, mene seisomaan kameran eteen ja tuijota kuvaajaa "piki-ilmeellä", jolloin kuvaaja ei voi muuta kuin nostaa sinut sohvalle tyyntymään, kunnes olet valmis jatkamaan.

Teidän, Titi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti