lauantai 20. lokakuuta 2012

Oppikoulun Helmihetkiä

Koska Pikkukoirakoulua on käyty tämän luokan parissa jo yli vuoden päivät ennen tämän uudenaikaisen mediamuodon (ainakin tälläiselle viime vuosikymmenen Pikkukoiralle), blogin, perustamista, lienee syytä julkaista joitain kuluneen oppivuoden aikana käydyistä tunneista kertausmielessä. Sanotaan että kertaus on opintojen äiti ja toistot tuovat tulosta. No, sanottakoon että tässä luokassa niitä toistoja onkin tarvittu absurdeja määriä.

Elokuu-11

Titin Pikkukoirakoulu Osa 40.
Oppilaita täytyy myös jaksaa ulkoiluttaa, aivot (jopa ne herneen kokoiset, kuten Typerillä Isokoirilla yleisesti on havaittu) tarvitsevat happea aika ajoin. Vie ne metsään, asumattomalle alueelle ja johda joukot tuulettumaan. Katsokaas näin.
p.s Eksymisvaarahan ON suuri, mutta se riski on otettava. Sittenpähän sulle jää enemmän nameja.





Tammikuu-12
Titin Pikkukoirakoulu Osa 89.
Jos pääsee käymään niin että taloon saapuu joku kuriton jättiläispentu, Pikkukoiran on ehdottoman tärkeää parkkeerata aina lähelle Hunsvonttipentua ja osoittaa pahennustaan jatkuvalla Örinällä, se kuuluu Pikkukoiran velvollisuuksiin, sillä Isokoirien ON opittava pienestä pitäen kunnioittamaan Pikkukoirien järkkymätöntä auktoriteettia.



Tammikuu-12
Titin Pikkukoirakoulu Osa 91. 
Tässä on hyvin selkeästi tulkittava ja yksiselitteinen vastaus jopa alkeelliselle Noviisille ymmärrettäväksi kysymykseen lähteekö Titi pissille ulos, kun pakkasta on -24 c.




Kesäkuu-12
kuva: J.Lindfors

Titin Pikkukoirakoulu osa 100. 
Mikäli tilanne pääsee näin pahaksi, pysy tiukkana, säilytä asenne! Tönötä, jumpita, törmäile, tuhise, puhise ja kaatuile kyljellesi draamattisesti. Kun palvelusväkinoviisi ei näe, voit käyttäytyä kuin muulloinkin. 
p.s Pönttömäisessä elämänvaiheessa hyvää on se, että noviisi juoksee tyynnyttelemään, silittämään ja rapsuttamaan NORMAALIAKIN nopeammin, jos vain hiemankin ynähdät. Oppii sekin jotain, hitaasti kylläkin.




Heinäkuu-12

Titin Pikkukoirakoulu Osa 106. 
Loma, se on mukavaa aikaa. Parhaan hyödyn siitä saa irti parhaiden kavereiden seurassa. Tälläiselle Pikkukoiralle se on tuo naapurin Matti. Mutsi raahaa jotain kiviä johonkin kissatarhaan ja Typerät Isokoirat riekkuvat aivottomina pitkin pihaa, niitä kun pitää pitää aitojen sisällä, eikä ihme 8) Pikkukoira sen sijaan viettää letkeää kesäpäivää Matin kanssa, nauttien ylettömiä määriä rapsutuksia ja keksejä ♥



Lokakuu-12
Titin Pikkukoirakoulu Osa 113.
JOS kyseessä ovat ne pehmeän makoisat kanaherkkupalaset, voit leikkiä mukana ääliömäistä etsintäleikkiä. Siinä ajassa kun typerät Isokoirat ovat saaneet kömpelöt tassunsa (ja aivonsa) liikkeelle, Pikkukoira on jo imuroinut valon nopeudella lattiatason. Sehän on sitä paitsi Pikkukoirien taso se. Kuivista raksuista ei kannata vaivautua. Meillä se Typerin Isokoira, se penikka, kiipeää puuhun niistäkin. Hohhoh.




Lokakuu-12
Titin Pikkukoirakoulu Osa 117.
Tässä noviisin käsitys hauskuudesta. EI NAURATA!
Arvon Pikkukoiratoveri, kurinpidolliset toimet. KURINPIDOLLISET TOIMET!
Tästä tulee noviisille pitkä ja synkkä viikonvaihde.
Ei mitään lisättävää.




Lokakuu-12
Titin Pikkukoirakoulu Osa 119.
Kaikki lähtee Asenteesta, joka TÄYTYY saada taottua myös noviisin kovaan päähän. Pikkukoirat ovat ERILAISIA.




Lokakuu-12

Titin Pikkukoirakoulu Osa 116.
Kuten tässä vaiheessa Pikkukoirakoulua oppilaiden olisi hyvä jo tietääkin (KRHM), Pikkukoirille oma tila ja itsenäisyys ovat Hyvin Tärkeitä Asioita. Oma reviiri, oma tyyny, oma sohva, oma noviisi jne. MUTTA, kuten aina Pikkukoirakoulussa, oppeihin sisältyy huomioitava poikkeus! Tällä kertaa se on empatia.
NIIN karvaasti kuin Typerää IsokoiranPentua ylväästi halveksit...
kin, on ajoittain sallittua osoittaa myötätuntoa ja antaa Typerän Isokoirapennun levätä läheisyydessäsi, JOS se onneton raukka haisee nukutusaineelle ja sen silmät seisovat päässä. Tiedänhän minä tunteen. Raja on hyvä vetää siihen että se yrittää käyttää sinua tyynynä.
Hyötysi tästä on vastapalvelusvelka. Olkaa hyvät.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti