maanantai 12. lokakuuta 2015

Reklamointia, vanikuvia ja uutuutena kärähdys-toiminto

Opetusjakso 145.

Kuten voinette arvata, tiedossa on tänäänkin niin hyviä, kuin huonojakin uutisia. Ja huonoja uutisia.

Noviisi on nyt sitten aloittanut sellaiset leivänsaantihommat osittain, että se on täällä maisemissa entistä enemmän. Hyvää tässä tilanteessa on se, että paukapää ei enää kaikkina tuskanparahdus-aamuina höykytä minua epäpikkukoiramaiseen kidutusaikaan ulos pakkaseen.
Se on uskomattoman työn takana saada Noviisin kalloon taottua että Pikkukoirat voivat aivan hyvin pidättää 18 tuntia. Celsiuksista riippuen. Nyt kun ilmasto on taas viilenemään päin, täytynee kohentaa aiheen opiskelua entisestään.
Kasvattakaa kynsiä, hyvät Pikkukoiratoverini. Pitäkää kiinni tyynyistänne ja peitoistanne viimeiseen saakka.

Huonona puolena mainitsen tässä kohtaa välittömästi sen, että Noviisin ajankäytön jakaantuessa väljemmin, se saa kaikenlaisia ajatuksia. Tänään ulkoilin Umpikallo Anteron kanssa. Ei hyvänen aika sitä häpeän määrää.


Tälle Umpikallon Batman-pannan suunnittelijalle sinne KanaShopiin arvoisammin lähettäisin sellaisia reklamointiterveisiä, että ei haittaisi suuremmin, jos nämä tuotteet olisivat hieman vähemmän kestäviä. Voisi vaikka päästä livahtamaan teille tietymättömille tälläiset täysin suunnistuskyvyttömät Typerät Isokoirat. Ihan noin vain, hupsista heijaa.
Kaikissa tapauksissa tulen kieltämään, jos minulta tiedustellaan syytä pieneen nököhampaan kuvioon kaikissa Umpikallon talutuslaitteissa.


Sitten ihan tälläinen arkipäiväinen tilanneopetus teille ystävät.
Viltillämakoilu on Pikkukoiran oikeus. Mikäli siihen tulee TIK-jäsenistö melttoamaan huolestuttavalle etäisyydelle, suorita Toimenpiteitä. Kärähdä. Kyllä, kärähdä. Syökse tulta kidastasi ja kas. Oheisesta kuvakaaviosta näette toiminnon käytänteet.


Huono tilanne.

Parempi tilanne.

Paras tilanne.

Saitte varmaankin juonesta kiinni? Muistakaa että harjoitus tekee mestarin!


No niin, meillä alkaa täällä iltapuuhat. Täytyy sammuttaa Isokoirilta valot ja paimentaa Tuhotiikerit koloihinsa nukkumaan. Ja sitten täytyy repiä Noviisi sen tietokonelaitteen äärestä pöyhimään tyynyäni ja hyräilemään Pikkukoirien iltalaulua.


Loppuun vielä pari vanikuvaa. Vai miksi näitä modernissa maailmassa sanotaan?


Teidän, Titi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti