tiistai 30. huhtikuuta 2013

Pr-asioita ja jokin juhlapyhä

Titin Pikkukoirakoulu Osa 135.

Viime viikonloppuna näin jälleen jotain, minkä olisin voinut jättää näkemättäkin. Maailma on tarpeeksi paha paikka ilmankin. Järkytykseltäni olin lähes sanaton (no, pakko pari kirousta oli Hulttiokakara Miidalle langettaa), mutta järkytys on nyt vaihtumassa toimintaan, syvällä vastuuntunnollani katson oikeudemukaisuudeksi nostaa tämänkin epäkohdan maailmassa suuren yleisön tietoisuuteen.

Olette ehkä kuulleet että varsinaisen palkkatyöni ohella teen välillä hyväntekeväisyyden nimissä pr-keikkoja ympäri Suomea tiedottamassa Pikkukoirien oikeuksista. Niin ja kodittomien eläinten kohtaloista maailmassa.
Valikoin tapahtumat tarkoin, julkisuuden suhteen pitää nimittäin olla tarkkana, että sitä käyttää oikein ja soveliaasti.

Edustustehtävissä tärkeintä on esteettisyys, empatia ja esilläolo. Hillitysti, hallitusti ja hurmaavasti.
Kas näin.

Lemmikkimessuilla 11.11.2012.

Löytökoiralauantai 1.9.2012.
Ja sitten näin tämän. Nämä tolvanat ovat myös rescuekoiria, mutta siihen ne yhtäläisyydet sitten jäävätkin. Näin "edustavat" Typerät Isokoirat lemmikkimessuilla. Varsinaisia "lemmikkejä". Häpeällistä!!!

Spock, Bubu ja Torro, lemmikkimessuilla 27.4.2013.




Tämän surullisen uutispommin jälkeen tuntuu melko vaisulta ja merkityksettömältä opettaa enää tälle tunnille mitään. Elämä on välillä kohtuutonta.

Siitäkin huolimatta haluan toivottaa teille hyvät oppilaani oikein rauhallista, arvokasta ja kanaherkkupalojen täyteistä Vappua!

Minä lempityynylläni 30.4.2013.
 Teidän, Titi.







1 kommentti:

  1. hahaha ihan parasta lukea Titin opetuksia. Kylla edustuskoirat on ihan nurinkurisia Titia lukuunottamatta!

    VastaaPoista