keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pikkukoiranpäivä on joka päivä!

Titin Pikkukoirakoulu Osa 133.

Aamukierroksella kotikulmien tärkeiden sanomien viestilaatikkoon oli ilmaantunut infokirjelmä ajankohtaista-merkkausvalikon alle, tänään on Koiranpäivä! Loppukierroksen pohdin asiaa ja päädyin lopputulemaan, että sillä varmastikin tarkoitetaan Typerien Isokoirien päivää, sillä Pikkukoiranpäivähän on joka päivä, luonnollisesti. Onhan se toki hyvä, että noille valopäillekin on yksi päivä vuodesta pyhitetty. En tosin kertonut uutista kotiin palatessani, en kestänyt varsinkaan aamutuimaan ajatusta siitä kaaoksesta jonka tämä uutinen olisi Typerien Isokoirien keskuudessa aiheuttanut.Järjetöntä vouhkausta normaaliakin suuremmalla volyymilla jo ennen aamun ateriaa. Ei, ei ja ei.

No, mutta siihen olennaiseen palatakseni. Tämänpäiväistä Pikkukoiranpäivää vietettiin tänään kohtuullisen mallikkaissa merkeissä, sillä ensin Noviisi saapui sieltä ihmistyöstä normaalia aikaisemmin ja pian ulos lähtiessämme havaitsin parhaan ystäväni naapurin Matin pihalla ulkoilemassa! Sepäs sattui sopivasti! Typerät Isokoirat lukittiin aitaukseen tiukasti, sivusilmällä näin Hulttiokakara Miidan leikkivän pallolla. Noh, mitäpä muuta siltä voisi odottaakaan, pitäköön välituntinsa raukka.

Mutta siis Matti! Sehän tarkoittaa rinkeleitä!! Erittäin asiallista ja pätevää, sanoisin.
Opetus: Jokaisen Pikkukoiran tulee oman kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa kannalta kartoittaa lähiseutunsa ja värvätä itselleen Paras Ihmisystävä! Huomioonotettavia seikkoja Parasta Ihmisystävää valikoidessa ovat ehdottomasti elämänkokemus, empatiakyky ja mittavat rinkeli- ja keksivarastot! Itsehän olen tehtävässä onnistunut, kuinkas muutenkaan, täydellisesti.

Minä ja Paras Ihmisystäväni Matti
Toinen asia tämänpäiväiseen Pikkukoirapäivään on se, että joskus Noviisin huolimattomuus ja muka-oveluus on niin läpinäkyvää ettei voi kuin lyödä tassulla otsaan ja pärskähtää.
"Moderate Calorie". HAH. Luuli etten huomaa. Huomenna Noviisi menee vaihtamaan ateriasäkkini toiseen. En aio edes maistaa.
Opetus: Pysykää skarppina Pikkukoiratoverini! Huomiokykynne on oltava äärimmilleen viritetty tilanteessa kuin tilanteessa. Arkisimpiin hetkiin piileytyy juuri se huijauksen pahin mahdollisuus!

Pikkukoira on aina valpas ja perää oikeudenmukaisuutta!


Lopuksi tahdon toivottaa oivallista Pikkukoirapäivää teille kaikille!

Teidän, Titi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti