maanantai 22. huhtikuuta 2013

Juhlahuivipäivä!

Titin Pikkukoirakoulu Osa 132.

Rakkaat kanssakulkijani.
Kuten vihkiytyneimmät Pikkukoiratoverini ja heidän Noviisinsa tietävät, Juhlahuivi merkitsee tärkeitä asioita, erityisiä päiviä. Viimeksi puin Juhlahuivin ylleni eräänä sunnuntaina kun olin Noviisin kera Töissä, ihmisvanhustöissä. Koen sen olleen varsin älykäs veto, sillä vanhemmat ihmiset samaistuivat minuun vallan erinomaisesti, sillä hekin käyttivät useat huiveja. Sielä niitä vaan kutsuttiin ruokalapuiksi. Hieman Erikoista.
Niin, asiaan.

Sivistyneet Pikkukoirat ovat ajan hermolla. Aina. Niinpä Oppikoulussa on edetty vaiheeseen, jossa laajentaminen on edellytys ja velvollisuus. Harteillani makaa Pikkukoirakansan arvokas vastuun taakka ja missiomme on löytää ne syrjäisimmissäkin sopukoissa (olen kuullut paikoista nimiltä Hyvinkää tai jopa Vaajakoski) asuvat Pikkukoirat-jotka ehkä vielä elävät Oppikoulun ylttymättömissä. Ajatus on raaka ja kylmä, mutta sellaista tapahtuu yhä.
Meidän on, Pikkukoiratoverini, kertakaikkiaan avattava silmämme ja kohdattava maailma sellaisena kuin se on-jossain on vielä Pikkukoiria joka ei tiedä MITÄÄN esimerkiksi Haisevista Tuhotiikereistä, Pehmeistä Metodeista saati Pönötyksestä!  -hiljaisuutta-

Siksipä olen tänään avannut kaiken kansan ulottuville Oppikouluni uusimman muodon, feisbuuk sivun.
Olkaa hyvät. Levittäkää sanaa, jakakaa tietoa, sillä TIETO KUULUU PIKKUKOIRAKANSALLE!

Kunnioittavasti teidän, Titi.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti